19:00

IF Warta

Referat: Älvängens IK - IF Warta

Kändes som om en del underskattning hade smugit sig in denna kväll när jumbon var på besök på Älvevi.
Inledningen av matchen är inte tillräckligt bra, laget sitter inte ihop och trubbigheten framåt är stor.
Trots stort bollinnehav och att många halvchanser skapas är det oerhört tafatt i deras straffområde.
Men strax innan pausvilan får vi tacksam hjälp då deras målvakt dräller med bollen och Vilma påpassligt snor bollen och rullar den i öppet mål. Bra snack i pausvilan och nu behövde laget höja sig och så blev det också.
2-0 kommer på en hörna där Sofia L prickar Tildes huvud. 3-0 kommer på en omställning där Dani spelar Alma fri som sätter bollen i mål för sitt första seriemål i seniorlaget. På slutet gör Vilma två mål till och matchen slutar 5-0.
En seger är alltid en seger, men lite mer spelmässigt hade man kanske önskat sig. Återigen en nolla för vikarierande Klara i målet även om det var en relativt lugn kväll.
På onsdag väntas det toppmatch då Kongahälla kommer på besök och då är det nog bäst att börja spela direkt när domaren blåser igång matchen.

1-0 Vilma Winberg
2-0 Tilde Sandh assist Sofia Larson
3-0 Alma Lundqvist assist Daniella Susa
4-0 Vilma Winberg assist Annie Karlsson
5-0 Vilma Winberg assist Daniella Susa